fi
Fin Eng
+358-40-250-7938
Asiakaspalvelumme palvelee Ma-La kello 11-19
Valitse kaupunki: Tampere

Oletko kaupungissa Tampere ?

*Valitse kaupunki jossa haluat varata huoneen!
+358-40-250-7938
Valitse kaupunki: Tampere

Oletko kaupungissa Tampere ?

*Valitse kaupunki jossa haluat varata huoneen!
+358-40-250-7938
Asiakaspalvelumme palvelee Ma-La kello 11-19
Labyrinth Games Room Escape Tampere

Laadukkaat ja erilaiset pakopelit!

PAKOHUONEET TAMPERE

Satakunnankatu 33, Tampere 33210

Vapaat ajat näet valitsemalla pelin alta. Meiltä on mahdollista varata pelejä myös samalle päivälle.
Mysteerit odottavat, onko sinusta niiden ratkaisijaksi? Tervetuloa kokemaan pakopelielämyksiä, joita et unohda.

Varauskalenteri Tampere

Varaa pelisi tästä. Mikäli et vielä löytänyt sopivaa aikaa ota meihin yhteyttä.

Ladataan tietoja
Odota, kun tiedot latautuvat

Jäikö kysyttävää peleistä? Vastaamme kaikkiin kysymyksiisi numerosta: +358-40-250-7938

MIKÄ ON PAKOPELI?

Pakopeli, tai pakohuone, on tosielämän ryhmäpeli, jossa päämääränä on yhdessä tiimin ja ympäristön kanssa toimien päästä ulos lukituista huoneista. Jokainen pakopeli tarjoaa ryhmille erilaisia arvoituksia, tehtäviä ja mysteereitä, joita ratkaisemalla peli etenee ja sen salaisuudet paljastuvat. Pelin edetessä myös tarina etenee ja aukeaa pelaajille pala palalta, jättäen jälkeensä unohtumattomia kokemuksia ja muistoja.
Tampereen pakohuone The Great Mind heittää sinut tohtori Schultzin työhuoneeseen keskelle universumin tarkoimmin varjeltuja salaisuuksia ja elämää suurempia kysymyksiä. The Holy Grail –pakopeli puolestaan lukitsee sinut keskiaikaiseen kammioon, jossa tehtävänäsi on selvittää myyttisen Graalin maljan salaisuudet, ja kenties siten saavuttaa ikuinen elämä. Tampere on Labyrinth Games Room Escapen toinen toimipiste, avattu vuonna 2021, ja se sijaitsee kävelymatkan päässä juna-asemalta.
Pakopeli sopii loistavasti esimerkiksi pikkujouluihin, yritysten tiiminrakennukseen, syntymäpäiville, treffi-illoille ja perheille, ja siihen voivat osallistua niin aikuiset kuin lapsetkin. Ryhmän koko voi olla mitä tahansa kahden ja kuuden ihmisen väliltä.
Hinta on 90-165 euroa, ja siihen vaikuttaa ryhmän koko. Voit maksaa meillä kaikilla yleisimmillä maksukorteilla, käteisellä, sekä ePassilla, Smartumilla ja Edenredillä. Löydät sivuiltamme FAQ-osion, ja vastaamme mielellämme tiedusteluihin ja kysymyksiin joko sähköpostitse tai puhelimitse!

FAQ

Arvostelut

Huoneemme ovat arvostettuja pakopeliyhteisössä. Puolestamme puhuvat niin Tripadvisorin kuin Facebookin arvostelut ja kokemukset. Lue mitä pakopeleistämme on sanottu.

655 reviews

269 reviews

paolofraire
2022-01
Absolutely love it!
Played more than 100 rooms and can definitely highly recommend both Holy Grail and The Flying Dutchman. Both rooms have great scenery, great riddles and great game flow! I've played both rooms with my wife and two daughters (6 years old and 3 and a half years old) they loved both rooms as well! Absolutely an escape room to play!
Vsos
2021-12
Mind exciting escape room!
The rooms were exciting to play with well built puzzles that kept us engaged in a fun quest to solve the mystery. I loved all of their rooms, but I especially recommend the Holly Grail!
Luv22Ro
2021-12
Hieno ensimäinen peli perheen kanssa
The Trapped-room is very original and realistic. This was my first time to try the escape room. The logic involved in the game was really great. I highly recommend this place.
Mihail A
2021-10
Birthday party
We got a nice one hour game like a part of my daughter birthday party. All kids were involved in the game with a real feeling of interest to escape and win in time.
Vorname N
2021-08
Best Escape Room in Helsinki
It was so much fun and the room was very creative and exciting!! I would definitely recommend going there
Maike
2021-08
Exciting game
Very nice and exciting game, we had a really good time and lot of fun today, highly recommend this Escape Room
Knolli F
2021-08
Really cool escape game
We had so much fun in the room. Everything was really authentic and made with love. I would highly recommend this escape game.
Sanna S.
2021-07
Trapped - really good game
Had really good time with my friends, the game wasn't too easy so we really had to work together. This was my first time trying escaperoom, and I really want to try again!

Olemme yksi ensimmäisistä pakopeliyrityksistä Suomessa. Olemme rakentaneet huoneemme keskittyen erityisesti tarinoihin, tehtäviin ja tunnelmaan. Laadukkaat huoneemme saivatkin huomiota ja nousimme nopeasti Tripadvisorin ”Helsinki: Hauskanpito ja pelit” listalla top 3 sijalle. Palautteesta inspiroituneena aloitimme oman tuotannon rekvisiitalle ja koristeille. Tiimimme on suunnitellut ja rakentanut 21 huonetta viiteen eri maahan ja lähettänyt tuotantoa 13 yritykselle Euroopassa. Seuraavaksi suunnitelmissamme on laajentaa toimintaamme Suomessa. Pelejämme löydät Helsingin lisäksi Tampereelta sekä Turusta.

Read reviews of quests from other teams to choose an adventure, which you and your friends will definitely like!

Yhteystiedot

Labyrinth Games Room Escape Tampere

The Great Mind The Holy Grail

Satakunnankatu 33, Tampere 33210 Finland

+358-40-250-7938

tampere@lgames.fi

Satakunnankatu 33, Tampere 33210 Finland

+358-40-250-7938

tampere@lgames.fi

Löydät vastaukset useimmiten kysyttyihin kysymyksiin täältä: FAQ    LabyrinthRoom Escape